Bolsward Op Podium

Over BOP

Als stichting zijn wij het gehele jaar door bezig met onze twee evenementen:
Bolsward Live!
Bolsward Live! is een jaarlijks muziekevenement in Bolsward. Als muzikant geef je je op om samen een band te vormen en een avondvullend programma te verzorgen. Er worden van de deelnemende muzikanten meerdere (willekeurige) bands gevormd. Zij krijgen een lijst met muziek en een x aantal oefenavonden om het uiteindelijk uit te voeren tijdens Bolsward Live! Elk jaar is het weer een verrassing voor het publiek wie er op het podium verschijnen.
ParkBOP
Na het evenement Bolsward Live! hebben we een korte pauze en beginnen de voorbereidingen voor ParkBOP. Elk jaar op Hemelvaartsdag in het Julianapark Bolsward, staat de hele middag en avond in het teken van nieuwe opkomende bands. Er treden verschillende nieuwe bandjes op die graag willen spelen voor een groter publiek. Pop, rock, funk, soul, alles is mogelijk! Ook is er voor de kinderen genoeg te doen. Sinds een aantal jaren hebben wij er een kids area bij.
Bestuur
Momenteel bestaat het BOP bestuur uit:
Rob Visser (Voorzitter)
Sandra Krul (Penningmeester)
Sietske Wijnja (Secretaris)
Dick Hondema (Coördinator werkgroep muziek)
John Adema (Coördinator werkgroep evenementenondersteuning)
Bestuur 2022
Doorgaans zijn wij altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden of vrijwilligers. Naast dit bestuur, hebben wij ook andere vrijwilligers nodig.  Zo zou je bijvoorbeeld kunnen helpen met de kleinere werkzaamheden die wij als stichting doen. Denk aan opbouwen/opruimen van evenementen of helpen bij de garderobe.
Lijkt het je wat en/of heb je zelf goede ideeën? Neem contact met ons op! Kijk op onze Facebook Pagina of mail naar info@stichtingbop.nl.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren