Bolsward Op Podium

BolleBOP 2017

In samenwerking met Bolletongersdei en Hotel de Groene Weide organiseren wij op zaterdag 7 oktober de 3e editie van BolleBOP in Bolsward.

BolleBOP is na een paar prachtige feestdagen de muzikale afsluiting van Bolletongersdei. Naast OlieBOP en ParkBOP organiseert Stichting BOP (Bolsward Op Podium), dit nu voor de derde keer. Het evenement richt zich op veelbelovende bands uit de omgeving die vaak ontstaan zijn bij BOP.

Coverband NicszXL Op 7 oktober treden de mannen van NicszXL op in Hotel-Restaurant De Groene Weide in Bolsward. De bekende band Nicsz is aangevuld tot coverband NicszXL en ze zullen deze avond optreden in het teken van Bolletongersdei eerder die week. Het repertoire zal bestaan uit veel bekende nummers uit verschillende genres, zoals: Rock, Nederlandstalig, Rap, Top 40, 60’s, etc. Zaal gaat open om 20:00 uur en het concert begint om 21:00 uur. De entree aan de deur is 10,= euro. Kaarten kunnen ook voordelig in de voorverkoop gekocht worden bij  Primera Bolsward en bij Hotel de Groene Weide voor  €7,50 vanaf 19 september.
Nicsz
Sterke composities, volwassen gitaarwerk én meerstemmige zang vormen de pijlers onder Nicsz. In vier jaar tijd groeide deze jonge Friese band uit tot een veelzijdige rockband.
Nicsz is synoniem aan kwaliteit, muzikaliteit en een vleugje hilariteit. ,,Wij houden van het podium en dát willen we elk optreden tonen. En iedere keer met nog meer enthousiasme en inzet dan het vorige. Je bent immers zo goed als je laatste concert”, vindt zanger Sytse de Witte.

Kortom een feest voor jong en oud!