Bolsward Op Podium

Het laatste nieuws

Bolsward Live!

Zaterdag 2 maart: Eerste editie van Bolsward Live!

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver:
De eerste editie van Bolsward Live!

Na 2 maanden lang oefenen is het zaterdag dan tijd voor het grote feest. Vanaf de eerste week van januari zijn een 40- tal muzikanten elke vrijdagavond druk aan het oefenen in de Muziekboerderij Bolsward.

Bolsward Live! is het evenement waar muzikanten uit Bolsward en omgeving zich individueel voor kunnen opgeven. Uit de opgaves maken wij meerdere bands. Jong & oud, ervaren & minder ervaren, alles speelt door elkaar. Zij krijgen een lijst met nummers mee en werken toe naar het Live optreden in de Groene Weide te Bolsward.

 

Oefenavond Bolsward Live
Oefenavond Bolsward Live! @ de Muziekboerderij

 

Elk jaar weer is het een ontzettend leuke ervaring. Er doen zich veel nieuwe vriendschappen op en ook regelmatig ontstaan er bandjes vanuit dit initiatief. Het is de ideale gelegenheid om andere muzikanten te leren kennen en van elkaar te leren. Sommige deelnemers hebben al jaren ervaring op het podium, voor anderen is het de eerste keer dat ze met andere muzikanten samen spelen en op het podium gaan staan.

 

Oefenavond Bolsward Live
Pauze in de kantine tijdens een oefenavond van Bolsward Live!

Het is elk jaar ontzettend leuk om te zien hoe een hechte groep het elk jaar wordt en hoe de deelnemers en andere betrokkenen er steeds meer zin in krijgen om gezamelijk het podium te betreden.

Maar zonder publiek natuurlijk geen feest. Kom daarom al onze deelnemers aanmoedigen en een feestje vieren! De kaarten gaan erg snel dus wees erbij en koop je kaarten bij Miedema’s Lunchroom in Bolsward.

Kaarten in de voorverkoop kosten € 5,-. Aan de deur € 7,50.

Tot zaterdag!