Bolsward Op Podium

Het laatste nieuws

OlieBOP editie 17 een succes!

Zondag 1 januari was dé grote dag, het knallende begin van 2017. We hebben er met zijn allen hard aan moeten werken, maar wat was het weer een feest!!! Samen met de deelnemers en onze partners hebben we er weer een grandioze avond van gemaakt.

Met een relatief kleine groep muzikanten hebben wij, samen met DJ Dan Daniels, er ook dit jaar weer een succesvol, avondvullend programma van weten te maken. Dit jaar met als thema 007.

Bestuur st.BOPDe vernieuwde entree van de sporthal was prachtig aangekleed door ESB Catering & Verhuur waar, voor de bezoekers, een welkomstdrankje klaar stond (shaken, not stirred uiteraard). Ook kon je hier op de foto door Die 2 fotografie.

Dit jaar werd het podium en het geluid gedaan door Stage Master Licht- & Geluidstechniek. Weer terug van weggeweest waren de live beelden door MHB Event Facilities. Ook het licht en de lichtshow werd geregeld door MHB.

 

De show begon met een film van de James Bond films, om nog even extra in de stemming te komen. Ondertussen werd de eerste dans van het Showballet, onder leiding van Barbara Wielinga, uitgevoerd. Nu was het toch echt begonnen. Alle muzikanten en danseressen waren er klaar voor!
Het begin van de avond was voor iedereen even wennen en aanvoelen, maar na een paar nummers zat iedereen er lekker in en ging het als een speer. Een nieuw element dit jaar was de samenwerking met de DJ. Dit jaar werd de zang behalve door de band ook begeleid door de DJ. Een waar succes en zeker voor herhaling (en wellicht uitbreiding?) vatbaar!

DJ Mash Up

 

 

 

 

 

 

 

Na het traditionele Hollandse blokje en de ‘foute BOP medley’, heeft DJ Dan Daniels de boel nog even op de kop gezet met een geweldig afsluitende set.

Nieuwsgierig naar de andere beelden? Klik HIER voor de foto’s !!!

We zijn ontzettend trots op iedereen die aan dit geweldige feest heeft mee gewerkt. Alle deelnemers, showballet, mensen van het geluid en techniek, catering, maar ook zeker de vrijwilligers bij de deurverkoop en de garderobe! Ook de sponsors ontzettend bedankt. Zonder jullie allemaal was dit niet mogelijk geweest.

Als bestuur zijn wij erg trots, tevreden en dankbaar dat iedereen zo goed heeft meegewerkt. Iedereen een geweldig 2017 gewenst!
Nu op naar het volgende BOP feestje; ParkBOP!

 

Met muzikale groeten,

Het BOP Bestuur

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren