Bolsward Op Podium

Het laatste nieuws

Geslaagde 18e editie van OlieBOP op nieuwe locatie

Het was even spannend, ook zeker qua locatie. Waar de 18e editie van OlieBOP eerst nog op het Kloosterlaan in een verwarmde tent zou worden gehouden, hebben we het evenement (een week van te voren) toch weer moeten verhuizen. De hal van Bos konstruktie- en machinebouw werd de nieuwe locatie van OlieBOP. Gelukkig wisten vele mensen ons te vinden.

Het was voor het bestuur erg snel schakelen, maar toch hebben we samen met de artiesten en bedrijven er een ontzettend geslaagd feest van te maken. Samen hebben we er keihard aan gewerkt, wat ontzettend goed heeft uitgepakt. De sfeer zat er direct goed in en de bands waren dit jaar weer erg goed.  Alles viel gelukkig op zijn plek.

We willen iedereen heel erg bedanken die dit prachtige feestje weer mogelijk hebben gemaakt. De muzikanten die elke week weer hard aan het repeteren waren in De Muziekboerderij, de bedrijven en mensen die ons erg geholpen, Bos Konstructie- en machinebouw voor het beschikbaar stellen van de hal, alle bezoekers en uiteraard onze sponsors!

Bolsward, BEDANKT!!!